home

maaiwerk

machinebouw

constructie

verkoop

contact/cert.


Certificering

Heldens Maaiwerken BV is voor de volgende onderdelen gecertificeerd:

VCA**:
Certificaat VCA** <klik hier>

ISO 9001:
Certificaat ISO 9001 <klik hier>

CO2 Prestatieladder:
Certificaat CO2 prestatieladder Niveau 3
<klik hier>
Beleidsverklaring
<klik hier>
CO2 footprint <klik hier>
Energiemanagement plan <klik hier>
CO2 reductie inititiatief <klik hier>
Nieuwbrief Juli 2020
<klik hier>

Stichting Klimaatvriendelijk Aanbesteden en Ondernemen skao.nl <klik hier>Contact

M.M.J.M. Heldens
Bosweg 3
5853 EX Siebengewald
E-mail:
info@heldensmaaiwerk.nl

GSM: 06 - 1509 4572

Rabo: 124786812
IBAN: NL84RABO0124786812
BIC: RABONL2U
BTW: 859863517B01
KvK: 74341146

        


 


Marcel Heldens

Ik ben Marcel Heldens, ben getrouwd met Silvia en ik heb 4 kinderen.
Sellavi, Joël, Mart en Meg, waar ik ontzettend trots op ben.
Voorheen heb ik gewerkt als hoofd technische dienst. In 2005 ben ik mijn eigen bedrijf gestart HFS, waar ik veel revisie deed voor andere bedrijven en in de werkplaats mij bezig hield met las en constructiewerk en verwerking van RVS.
Daarna heb ik 5 jaar als onderaannemer gewerkt in de maaiwereld.
Hierdoor zoveel kennis opgedaan en de ambitie had om zelf in te schrijven.

Inmiddels werk ik met mijn eigen team als aannemer voor het waterschap en gemeente,en maai in de gemeente Bergen en Noord Limburg een groot gedeelte van alle sloten en bermen.

Momenteel groeit ons bedrijf erg hard. We hebben de keuze gemaakt om te investeren in gemotiveerd personeel, dat is ons ook aardig gelukt moet ik zeggen. Het is geweldig om met mensen te werken die dezelfde ambitie en interesses hebben. We gaan ons ook specialiseren op het ecologisch maaien. Daar is steeds meer vraag naar bij de waterschappen en gemeentes, en ik verwacht in de toekomst nog veel meer. Hiervoor hebben wij een speciale machine gekocht : De maai-zuig combinatie met een eco maaier. Momenteel ook bezig met het bedenken en realiseren van een multifunctionele maaiarm. Hierover later meer....
Ik kom tot rust als we met de camper op vakantie zijn. Een lekker hapje eten, daar geniet ik van!


 


Silvia Heldens


Hoi, Ik ben Silvia Heldens. Ben getrouwd met Marcel en wonen samen met onze 2 kinderen bij ons bedrijf. Naast mijn eigen kappersbedrijf ben ik sinds enkele jaren steeds meer taken aan het overnemen van Marcel. Hierdoor ook meer betrokken geraakt binnen het bedrijf. In 2016 zijn we van rechtsvorm veranderd. Nu ons bedrijf steeds meer groeit en we dit jaar ook VCA** en ISO 9001gecertificeerd zijn heb ik besloten om nog een extra dag binnen het maaibedrijf werkzaam te zijn. Ik verzorg de administratie, personeelszaken, financiële gedeelte, maar ook de web site houd ik up to date. Verder ga ik dit jaar wat cursussen volgen om zo meer inzicht te krijgen in de flora en fauna en de veiligheid binnen ons bedrijf. Onze plannen blijven groeien. En ook dit jaar ziet het er weer veelbelovend uit.
De start van ons nieuwe bedrijfsgebouwis begonnen…. We hebben ondertussen een mooi team om ons heen verzameld. Samen hebben we nog veel plannen om “Heldens Maaiwerk” succesvoller te maken. Een mooie uitdaging!
 Ik ga graag op vakantie met onze camper. Hondensport, en wandelen in de bossen achter ons huis met de kids, daar geniet ik van!
 

 

Bosweg 3 5853 EX Siebengewald Tel: 06-15094572